Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 551 calorii, 12g de proteine, și 55g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, sare, amestec original și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheddar-Pâine De Maimuță Cu Slănină, Pâine De Maimuță Cu Slănină De Grădină, și Bacon Maple Monkey Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului de scufundare a plantelor. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia, 9x5x3 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
3
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, sarea, 3 linguri de unt înmuiat, laptele, oul, slănina mărunțită și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Amestec De Coacere
Unt
Brânză
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Amestecul va fi sfărâmicios. Folosind mâinile, lucrați amestecul până se formează aluat gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Rulați aluatul în bile de 1 inch; așezați bilele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Stropiți cu restul de 3 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.