Pâine De Iepure
Rețeta de pâine de iepuraș poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecetes necesită migdale, aluat de pâine, stafide și frunze de salată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Iepuraș De Paște, Pâine De Iepuraș Crudit Platter, și Bunny Bark.
Instrucțiuni
Tăiați 1/4 din aluat din 1 pâine și formați-o într-o bilă în formă de pară pentru capul Iepurașului.
Formați restul de 3/4 pâine într-o formă ovală grasă pentru corp.
Așezați corpul pe foaia de copt pregătită și atașați capul ciupind cele 2 bucăți împreună.
Faceți tăieturi înguste, de aproximativ 3/4 in adâncime, pe fiecare parte a capului pentru mustăți.
Tăiați a doua pâine de aluat în 4 bucăți egale.
Rulați 2 bucăți în frânghii de 16 inci. Îndoiți fiecare frânghie în jumătate și prindeți capetele la cap pentru a forma urechi.
Tăiați a treia bucată de aluat în jumătate și formați-o în 2 ovale de aproximativ 3 1/2 inci lungime pentru labele din spate. Atașați labele pe părțile inferioare ale corpului. Faceți două tăieturi de 1 inch pe labe pentru degetele de la picioare.
Tăiați aluatul rămas în 3 bucăți. Formați 2 bucăți în bile și prindeți pe laturi pentru labele din față.
Împărțiți bucata de aluat rămasă în 3 bucăți egale și rulați în bile de 1 inch. Apăsați bilele de aluat pe față pentru a forma doi obraji și un nas.
Apăsați stafidele pe față pentru a face ochi.
Apăsați feliile de migdale apropiate pe față pentru a face dinți de iepuraș.
Acoperiți și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se dublează, 30 până la 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți ușor pâinea cu ou bătut.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Scoateți-l pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Pentru a servi, tapetați un platou de servire cu frunze de salată și așezați iepurașul în centru.