Pâine De Iepure

Pâine De Iepure
Rețeta de pâine de iepuraș poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecetes necesită migdale, aluat de pâine, stafide și frunze de salată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Iepuraș De Paște, Pâine De Iepuraș Crudit Platter, și Bunny Bark.

Instrucțiuni

1
Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Tăiați 1/4 din aluat din 1 pâine și formați-o într-o bilă în formă de pară pentru capul Iepurașului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
3
Formați restul de 3/4 pâine într-o formă ovală grasă pentru corp.
4
Așezați corpul pe foaia de copt pregătită și atașați capul ciupind cele 2 bucăți împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Faceți tăieturi înguste, de aproximativ 3/4 in adâncime, pe fiecare parte a capului pentru mustăți.
6
Tăiați a doua pâine de aluat în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
7
Rulați 2 bucăți în frânghii de 16 inci. Îndoiți fiecare frânghie în jumătate și prindeți capetele la cap pentru a forma urechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Tăiați a treia bucată de aluat în jumătate și formați-o în 2 ovale de aproximativ 3 1/2 inci lungime pentru labele din spate. Atașați labele pe părțile inferioare ale corpului. Faceți două tăieturi de 1 inch pe labe pentru degetele de la picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
9
Tăiați aluatul rămas în 3 bucăți. Formați 2 bucăți în bile și prindeți pe laturi pentru labele din față.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
10
Împărțiți bucata de aluat rămasă în 3 bucăți egale și rulați în bile de 1 inch. Apăsați bilele de aluat pe față pentru a forma doi obraji și un nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Apăsați stafidele pe față pentru a face ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
12
Apăsați feliile de migdale apropiate pe față pentru a face dinți de iepuraș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
13
Acoperiți și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se dublează, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
14
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Ungeți ușor pâinea cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
16
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Scoateți-l pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
18
Pentru a servi, tapetați un platou de servire cu frunze de salată și așezați iepurașul în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista