Pâine de dovlecei mai sănătoasă a mamei
Pâinea de dovlecei mai sănătoasă a mamei ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți dovlecei, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați O Pâine De Dovlecei Mai Sănătoasă, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Caserola de tăiței de pui și dovlecei mai sănătoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făină două tigăi de 8x4 inci.
Cerneti faina universala, faina integrala de grau, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si scortisoara intr-un bol.
Bateți ouăle, laptele, uleiul vegetal, zahărul și extractul de vanilie împreună într-un castron mare.
Adăugați ingredientele cernute și bateți bine. Se amestecă dovleceii și nucile până se combină bine.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scobitoarea introdusă în centrul pâinii iese curată, 40 până la 60 de minute. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă timp de 20 de minute.
Scoateți pâinea din tigaie și răciți complet.