Pâine De Dovlecei Fără Gluten
Pâinea de dovlecei fără gluten este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 356 calorii. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Sănătoasă De Dovlecei Cu Ciocolată Dublă (Fără Nuci + Vegan + Fără Gluten!), Pâine De Dovlecei Fără Gluten, și Pâine De Dovlecei Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie mare.
Combinați dovlecelul, ouăle, uleiul și extractul de vanilie într-un blender; puls până când amestecul seamănă cu un milkshake.
Bateți împreună zahărul alb, făina de orez alb, făina de orez dulce, amidonul de porumb, tapioca, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan și sarea într-un bol mare. Se amestecă amestecul de dovlecei în amestecul de făină până când aluatul este bine amestecat; se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigaie câteva minute înainte de a se scoate pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Amestecați zahărul cofetarilor și sucul de lămâie într-un bol mic pentru a forma o glazură subțire.
Stropiți peste partea de sus a pâinii.