Pâine De Dovlecei Fără Gluten

Pâine De Dovlecei Fără Gluten
Pâinea de dovlecei fără gluten este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 356 calorii. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Sănătoasă De Dovlecei Cu Ciocolată Dublă (Fără Nuci + Vegan + Fără Gluten!), Pâine De Dovlecei Fără Gluten, și Pâine De Dovlecei Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați dovlecelul, ouăle, uleiul și extractul de vanilie într-un blender; puls până când amestecul seamănă cu un milkshake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Nucșoară Măcinată, Plus Mai Mult Pentru OrnatNucșoară Măcinată, Plus Mai Mult Pentru Ornat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți împreună zahărul alb, făina de orez alb, făina de orez dulce, amidonul de porumb, tapioca, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan și sarea într-un bol mare. Se amestecă amestecul de dovlecei în amestecul de făină până când aluatul este bine amestecat; se toarnă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
TapiocaTapioca
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigaie câteva minute înainte de a se scoate pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Amestecați zahărul cofetarilor și sucul de lămâie într-un bol mic pentru a forma o glazură subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Stropiți peste partea de sus a pâinii.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista