Nevoie de o făină de dimineață fără gluten, fără lactate și vegetariană? Pâinea cu dovlecei ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară măcinată, aur, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei), Pâine De Dovlecei, și Pâine De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu 2 tigăi de pâine (8x4 inci) sau 1 tigaie de pâine (9x5 inci) cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
3
Într-un castron mare, amestecați dovleceii, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle până se amestecă bine. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția nucilor și stafidelor. Se amestecă nucile și stafidele. Împărțiți aluatul uniform între tigăi de 8 inci sau turnați în tigaie de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Stafide
Vanilie
Zahăr
Ouă
Nuci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Coaceți pâini de 8 inci 50 până la 60 de minute, pâine de 9 inci 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe suportul de răcire 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
5
Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați partea superioară în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.