Pâine de dovleac III
Pâinea de dovleac III ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 1410 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină cutii de cafea 3-1 lire.
Cerneti impreuna ingredientele uscate .
Combinați uleiul vegetal, apa, dovleacul conservat și ouăle. Adăugați încet ingrediente uscate în amestecul de ouă și amestecați până la amestec
Distribuiți uniform aluatul între cutiile de cafea.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată și partea superioară a pâinii este rumenită. Se răcește pâinea în cutii de cafea pe un suport timp de 15 minute.
Scoateți pâinea din cutii rulând un cuțit în interior și întorcând cutia cu susul în jos pentru a disloca pâinea (ar trebui să alunece imediat!). Se răcește complet.