Pâine De Dovleac De Vacanță
Pâinea de dovleac de vacanță necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest mic dejun are 1968 calorii, 31g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 3,38 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ienibahar măcinat, bicarbonat de sodiu, zahăr și cuișoare măcinate. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Makeover Pâine De Dovleac De Vacanță, Plăcintă Cu Dovleac De Vacanță, și Plăcintă Cu Dovleac De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați trei tigăi de pâine de 7 x 3 inci.
Amestecați uleiul, zahărul și ouăle împreună într-un castron mare.
Se amestecă în piure de dovleac și apă. Se amestecă făina, sifonul, praful de copt, sarea și condimentele.
Se adaugă la amestecul de dovleac și se amestecă până se combină. Se amestecă nucile și stafidele. Împărțiți aluatul în tigăi pregătite.
Coaceți timp de 1 oră. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Pâine de dovleac în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "