Pâine De Căpșuni Cu Fulgi De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați pâinea de căpșuni cu fulgi de ovăz. Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo servește 6 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 670 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toaterețetele necesită praf de copt, sare, ovăz laminat și ulei vegetal. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 43%. Rețete similare includ Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Pâine Cu Banane Cu Căpșuni, Făină de ovăz Pecan pâine cu banane pentru Ziua Națională a fulgi de ovăz, și Pâine cu căpșuni fără ouă-pâine vegană cu căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 7x3 inch.
Amestecați împreună făina, 1 1/2 căni de ovăz rulat, zahărul, scorțișoara, praful de copt și sarea într-un bol mare de amestecare. Într-un alt castron, amestecați împreună uleiul vegetal și ouăle; se amestecă în amestecul de făină până se umezește. Îndoiți căpșunile.
Se toarnă în tigăile pregătite și se presară blaturile cu restul de 1/4 cană de ovăz laminat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 60 de minute. Răciți pâinea cu căpșuni în tigăi timp de 5 minute înainte de a se răci complet pe o grătar.