Pâine De Ciocolată: Parozzo

Pâine de ciocolată: Parozzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de amidon de porumb, ciocolată dulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Mai mult de la pâine sănătoasă în cinci minute pe zi: ciocolată Espresso pâine integrală de grâu, Pâine Mașină De Migdale-Ciocolata Chip Pâine, și Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați migdalele albite și migdalele amare sau sâmburii de caise și macinați într-o pulbere fină, adăugând puțin zahăr, dacă este necesar, pentru a împiedica nucile să se lipească. Pune deoparte.
Topiți 5 linguri de unt la foc mic într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci cu unt și dați deoparte.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, amidonul de porumb și nucșoara.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Separați ouăle și Așezați albușurile și gălbenușurile în boluri separate. Bateți gălbenușurile cu un mixer manual și adăugați treptat migdalele măcinate și zahărul, bătând amestecul până când este ușor și pufos. Adăugați treptat amestecul de făină și untul răcit, bătând puternic între fiecare adăugare.
În celălalt castron, bateți albușurile până când sunt rigide și lucioase, apoi pliați-le în amestecul de făină.
Se toarnă întregul aluat în tigaia pregătită pentru tort și se coace până când tortul este ferm și auriu, aproximativ 40 de minute.
Se lasă să se răcească 15 minute, apoi se scoate din tigaie și se lasă să se răcească complet.
Într-un cazan dublu la foc foarte mic, topiți ciocolata, amestecând constant.
Adăugați 2 linguri de apă și amestecați până când ciocolata este netedă și lucioasă.
Odată ce tortul este rece, turnați ciocolata topită deasupra și întindeți-o cu o spatulă.
Serviți tortul la temperatura camerei.