Pâine De Ciocolată: Parozzo

Pâine De Ciocolată: Parozzo
Pâine de ciocolată: Parozzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de amidon de porumb, ciocolată dulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Mai mult de la pâine sănătoasă în cinci minute pe zi: ciocolată Espresso pâine integrală de grâu, Pâine Mașină De Migdale-Ciocolata Chip Pâine, și Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, combinați migdalele albite și migdalele amare sau sâmburii de caise și macinați într-o pulbere fină, adăugând puțin zahăr, dacă este necesar, pentru a împiedica nucile să se lipească. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale AlbeMigdale Albe
Sâmburi De CaiseSâmburi De Caise
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Topiți 5 linguri de unt la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci cu unt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Într-un castron mare, cernem împreună făina, amidonul de porumb și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Separați ouăle și Așezați albușurile și gălbenușurile în boluri separate. Bateți gălbenușurile cu un mixer manual și adăugați treptat migdalele măcinate și zahărul, bătând amestecul până când este ușor și pufos. Adăugați treptat amestecul de făină și untul răcit, bătând puternic între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
În celălalt castron, bateți albușurile până când sunt rigide și lucioase, apoi pliați-le în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se toarnă întregul aluat în tigaia pregătită pentru tort și se coace până când tortul este ferm și auriu, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
10
Se lasă să se răcească 15 minute, apoi se scoate din tigaie și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
11
Într-un cazan dublu la foc foarte mic, topiți ciocolata, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
12
Adăugați 2 linguri de apă și amestecați până când ciocolata este netedă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Odată ce tortul este rece, turnați ciocolata topită deasupra și întindeți-o cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Serviți tortul la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista