Pâine De Ciocolată: Parozzo

Pâine De Ciocolată: Parozzo
Pâine de ciocolată: Parozzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de amidon de porumb, ciocolată dulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Mai mult de la pâine sănătoasă în cinci minute pe zi: ciocolată Espresso pâine integrală de grâu, Pâine Mașină De Migdale-Ciocolata Chip Pâine, și Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, combinați migdalele albite și migdalele amare sau sâmburii de caise și macinați într-o pulbere fină, adăugând puțin zahăr, dacă este necesar, pentru a împiedica nucile să se lipească. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale AlbeMigdale Albe
Sâmburi De CaiseSâmburi De Caise
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Topiți 5 linguri de unt la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci cu unt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Într-un castron mare, cernem împreună făina, amidonul de porumb și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
7
Separați ouăle și Așezați albușurile și gălbenușurile în boluri separate. Bateți gălbenușurile cu un mixer manual și adăugați treptat migdalele măcinate și zahărul, bătând amestecul până când este ușor și pufos. Adăugați treptat amestecul de făină și untul răcit, bătând puternic între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
8
În celălalt castron, bateți albușurile până când sunt rigide și lucioase, apoi pliați-le în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
9
Se toarnă întregul aluat în tigaia pregătită pentru tort și se coace până când tortul este ferm și auriu, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
10
Se lasă să se răcească 15 minute, apoi se scoate din tigaie și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Într-un cazan dublu la foc foarte mic, topiți ciocolata, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
12
Adăugați 2 linguri de apă și amestecați până când ciocolata este netedă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
13
Odată ce tortul este rece, turnați ciocolata topită deasupra și întindeți-o cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Serviți tortul la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista