Pâine De Ceapă I
Pâine cu ceapă s-ar putea să fiu doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 48 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte, amestec de supă de ceapă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Mile High Crispy Bacon și ceapă pâine-mașină de pâine, Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), și Mașină De Pâine Caramelizată-Pâine Cu Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mare, amestecați drojdia, apa caldă și 1 linguriță de zahăr. Puneți deoparte dovada.
Adăugați lapte, 2 2/3 linguri zahăr, sare, unt sau margarină, făină și amestec de supă la drojdia din castron.
Combinați până se formează aluatul, apoi întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Frământați până când aluatul este elastic. Ungeți un castron mare.
Așezați aluatul în castron și întoarceți-l de mai multe ori pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă și lăsați-l deoparte într-un loc cald pentru a se ridica timp de 30 de minute.
Împărțiți aluatul în jumătate. Forma în pâini, și locul în două uns 8 1/2 x 4 1/2 inch pâine Tigăi. Puneți deoparte să crească timp de 30 de minute.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 40 de minute. Pâinea va suna goală când este gata.