Pâine de carne sărată (mai ușoară )
Pâinea de carne sărată (mai ușoară ) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 240 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar măcinat, pâine, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Dip de spanac sărat (mai ușor ), Pâine de carne sărată (mai ușoară ), și Chiftele cu jumătate de carne mai sănătoase și mai ușoare sau pâine de carne.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția ketchup-ului.
Întindeți amestecul în tigaie fără grăsime, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 sau 9x5x3 inci sau formați în pâine de 9x5 inci în tigaie dreptunghiulară fără grăsime, 13x9x2 inci.
Întindeți ketchup-ul deasupra.
Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul pâinii.
Coaceți descoperit 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când termometrul citește 82°.
Lăsați să stea 5 minute; scoateți din tigaie.