Pâine De Carne La Grătar
Friptura de carne la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pâine, rotund măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Carne De Curcan La Grătar, Cheddar-Topped Gratar Pâine De Carne, și Tex-Mex Meat Loaf.
Instrucțiuni
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie.
Adăugați amestecul de pâine și legume în vasul procesorului; procesați până se toacă.
Adăugați carne și următoarele 5 ingrediente. Pulsează până se combină.
Formați amestecul de carne într - o pâine de 8 x 4 inci; așezați pe un raft într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute.
Întindeți sosul de grătar peste pâinea de carne.
Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Leese-Fitch Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot