Pâine de carne cu ciuperci înăbușite și conopidă brânză

Pâine de carne cu ciuperci înăbușite și conopidă brânză
Rețeta Meatloaf cu ciuperci sufocate și conopidă brânză poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție conține 911 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,97 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ciuperci baby portobello, 12 lame, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bacon Chorizo Chipotle Pâine De Carne Sufocată, Bacon Chorizo Chipotle Pâine De Carne Sufocată, și Cod sufocat în ciuperci.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea într-un castron. Radeți ceapa folosind o cutie sau o răzătoare de mână direct peste vasul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați salvie, ou, pesmet, Worcestershire și muștar, sare și piper apoi amestecați carnea pentru a combina. Punctați carnea în 4 secțiuni și formați 4 pâini în formă ovală, cu grosimea de 1 până la 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Preîncălziți 2 linguri ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pâinile de carne și gătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte.
5
Se scoate pe un platou și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
În timp ce pâinea de carne se gătește, adăugați bulion de pui și 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie, într-o oală adâncă. Tăiați verdeața și tulpinile de la baza conopidei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
VerziiVerzii
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Tăiați miezul cu un cuțit ascuțit. Set cap miez în oală cu bulion. Acoperiți oala și aduceți lichidul la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți conopida, acoperită, până se înmoaie, 8 până la 10 minute. Descoperiți oala și zdrobiți conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Lăsați puțin lichid să se gătească în timp ce spargeți brânzeturile în conopidă. Pe măsură ce amestecul se îngroașă, opriți focul și condimentați cu sare, piper și nucșoară. Se amestecă arpagicul și se transferă conopida ca vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Odată ce pâinile de carne sunt îndepărtate, puneți tigaia înapoi la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și ciupercile. Acoperiți tigaia cu folie și cuibăriți folia în tigaie cu o a doua tigaie mai mică, sufocând ciupercile. Gatiti pana se rumenesc si se inmoaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Scoateți folia, adăugați făină și gătiți un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Adăugați o lovitură de Scotch sau sherry, dacă aveți la îndemână, apoi amestecați în stocul de carne de vită. Se amestecă jumătate și jumătate sau smântână și se aduce la un balon. Condimentează sosul de ciuperci cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Scotch WhiskyScotch Whisky
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
ShotShot
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Așezați pâinile de carne pe farfurii și turnați cu sos de ciuperci fierbinte, înăbușit, lingurați conopida alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Meatloaf funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista