Pâine de carne cu ceapă prăjită și condimente de fermă

Meatloaf cu ceapă prăjită și condimente de fermă este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 624 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 365 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de pansament, amestecul de umplutură de pâine condimentat cu ierburi, carnea de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grătar: salată Romaine cu fermă picantă, roșii și ceapă prăjită, Paleo Sheet pan Ranch Chiken cu condimente de fermă de casă, și Condimente De Fermă De Casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați carnea, ouăle, ketchup-ul, amestecul de umplutură, amestecul de pansament de fermă și ceapa prăjită.
Se modelează în pâine și se încadrează în tigaie de pâine de 9 x 5 inch.
Coaceți, acoperit ușor cu folie, la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 până la 60 de minute sau până când carnea este gătită bine.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Fleică în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Iazul rotund Rutherford Reserve Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 88 de dolari pe sticlă.
![Lacul Rotund Rutherford Reserve Cabernet Sauvignon]()
Lacul Rotund Rutherford Reserve Cabernet Sauvignon
Provenind în întregime din podgoriile Rutherford estate, acest Cabernet prolific prezintă un profil de fructe întunecat și dens. Pe măsură ce vinul evoluează, molidează simțurile cu un nas de fructe de pădure, prune, piele și carne afumată. Luxuriantă și catifelată, o intrare de fructe întunecate acoperă palatul cu cireșe negre, afine și pene de cacao prăfuite. Acest vin se termină cu taninuri suedy care sunt echilibrate frumos cu note moi de pământ de ciuperci, tutun și boabe de cafea.Amestec: 87% Cabernet Sauvignon, 8% Petit Verdot, 5% Malbec