Pâine De Caise Portocalii

Pâine De Caise Portocalii
Orange caise pâine ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, caise, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Prăjituri Cu Pâine De Caise, Portocale Și Migdale, Pâine De Ceai De Caise, și Pâine Cu Banane Și Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inch. Într-un castron mic, combinați sultanele, caisele, coaja de portocale și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CaiseCaise
Stafide AuriiStafide Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr împreună. Bateți în ou. Se amestecă fructele. Se amestecă făina alternativ cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul pâinii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista