Fruit & nut Christmas Pudding loaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 8 porții cu 571 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 70 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână fructe, condimente, făină auto-crescătoare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun), Tort de Crăciun cu fructe și nuci de vin fiert: tort de fructe Make-Ahead, și Budincă de pâine cu fructe și nuci.
Instrucțiuni
1
Puneți fructele uscate, cireșele, mărul, zestele, sucul de mere, coniacul și Cointreau într-un castron mare. Cuptorul cu microunde la maxim 1 min, apoi se lasă la macerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fructe Uscate
Cointreau
Jumătăți De Nuci Pecan
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Ungeți și tapetați o formă de pâine de 2 lb cu o fâșie de hârtie de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Puneți fierbătorul la fiert și pregătiți o formă de prăjire, plus o foaie de folie unsă cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Bateți untul și zahărul împreună până devine puțin mai palid, apoi amestecați ouăle, făina, pesmetul, siropul, condimentele, sarea, fructele înmuiate și nucile. Puneți lingura în forma de pâine și neteziți partea superioară. Strângeți folia ușor peste tablă, răsucind colțurile pentru a o strânge în jurul marginilor cutiilor. Așezați-l în cositorul de prăjire, apoi turnați câteva cms de apă clocotită. Transferați cu grijă la cuptor și coaceți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
După 40 de minute, reduceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 3 și gătiți încă 1 oră, completând nivelul apei din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pentru a reîncălzi budinca, fie întoarceți-o într-un cuptor mediu timp de 30 de minute în cositorul său, fie întoarceți-o pe o farfurie de servire, acoperiți-o ușor cu folie alimentară și cuptorul cu microunde timp de 5 minute pe mediu. Pentru topping, încălziți ușor untul, zahărul și siropul împreună până când zahărul se dizolvă, amestecați coniacul, apoi introduceți nucile și fructele. Lingurați peste budinca fierbinte și praf cu puțin zahăr glazură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.