Pâine de budincă de Crăciun cu fructe și nuci

Pâine de budincă de Crăciun cu fructe și nuci
Fruit & nut Christmas Pudding loaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 8 porții cu 571 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 70 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână fructe, condimente, făină auto-crescătoare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun), Tort de Crăciun cu fructe și nuci de vin fiert: tort de fructe Make-Ahead, și Budincă de pâine cu fructe și nuci.

Instrucțiuni

1
Puneți fructele uscate, cireșele, mărul, zestele, sucul de mere, coniacul și Cointreau într-un castron mare. Cuptorul cu microunde la maxim 1 min, apoi se lasă la macerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fructe UscateFructe Uscate
CointreauCointreau
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Ungeți și tapetați o formă de pâine de 2 lb cu o fâșie de hârtie de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Puneți fierbătorul la fiert și pregătiți o formă de prăjire, plus o foaie de folie unsă cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Bateți untul și zahărul împreună până devine puțin mai palid, apoi amestecați ouăle, făina, pesmetul, siropul, condimentele, sarea, fructele înmuiate și nucile. Puneți lingura în forma de pâine și neteziți partea superioară. Strângeți folia ușor peste tablă, răsucind colțurile pentru a o strânge în jurul marginilor cutiilor. Așezați-l în cositorul de prăjire, apoi turnați câteva cms de apă clocotită. Transferați cu grijă la cuptor și coaceți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
După 40 de minute, reduceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 3 și gătiți încă 1 oră, completând nivelul apei din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pentru a reîncălzi budinca, fie întoarceți-o într-un cuptor mediu timp de 30 de minute în cositorul său, fie întoarceți-o pe o farfurie de servire, acoperiți-o ușor cu folie alimentară și cuptorul cu microunde timp de 5 minute pe mediu. Pentru topping, încălziți ușor untul, zahărul și siropul împreună până când zahărul se dizolvă, amestecați coniacul, apoi introduceți nucile și fructele. Lingurați peste budinca fierbinte și praf cu puțin zahăr glazură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Ingrediente

400pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfructe mixte uscatefructe mixte uscate85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOglacerca ciresglacerca cires1Mar Bramley, aproximativ 175g, ras, plus coaja 1 portocala si 1 lamaieMar Bramley, aproximativ 175g, ras, plus coaja 1 portocala si 1 lamaie1501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de mere bunsuc de mere bun22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley2 vârfuri de cuișoare măcinate2 vârfuri de cuișoare măcinate140pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt, plus suplimentar pentru ungereunt, plus suplimentar pentru ungere100pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr muscovado întunecatzahăr muscovado întunecat2mariouă, bătuteouă, bătute85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfăină de auto-creșterefăină de auto-creștere100pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpesmet albpesmet alb22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysirop de aursirop de aur2Bucăți de caramele Heath Barcondimente mixtecondimente mixte1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite25pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOalune prăjite, nuci pecan și migdale albite, tocate aproximativalune prăjite, nuci pecan și migdale albite, tocate aproximativ50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr muscovado întunecatzahăr muscovado întunecat11 lingură de oregano uscatsirop de aursirop de aur11 lingură de oregano uscat2 vârfuri de cuișoare măcinate2 vârfuri de cuișoare măcinate25pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfiecare alune prăjite, nuci de pecan, migdale albite și cireșe glacercul, lăsate întregifiecare alune prăjite, nuci de pecan, migdale albite și cireșe glacercul, lăsate întregi22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyCointreau (sau folosiți mai mult coniac)Cointreau (sau folosiți mai mult coniac)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista