Pâine De Brioșă Engleză Cu Vârf De Cheddar
Cheddar-Topped pâine brioșă engleză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 118 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, drojdie cu creștere rapidă, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pâine cu brioșă engleză cu Bacon și Cheddar, Brioșă engleză acoperită cu ou de tarhon și somon afumat, și Bacon, ou și Cheddar Engleză Muffin Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coat doi 8-in. x 4-în. tigăi de pâine cu spray de gătit; se presară cu făină de porumb și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, combinați 3 căni de făină, drojdie, zahăr, sare și bicarbonat de sodiu.
Adăugați lapte și apă; bateți până se omogenizează. Se amestecă făina rămasă (aluatul va fi lipicios).
Transferați în tigăile pregătite. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute.
Se coace la 400 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.