Pâine De Brioșă Engleză
Pâine brioșă engleză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Brioșă Engleză, Pâine De Brioșă Engleză, și Pâine De Brioșă Engleză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, drojdie, zahăr, sare și bicarbonat de sodiu.
Adăugați lapte cald și apă; bate la viteză mică 30 de secunde, răzuire castron ocazional. Bateți la maxim 3 minute. Se amestecă făina rămasă (aluatul va fi rigid). Nu frământați.
Ungeți două 8x4-in. tigăi de pâine.
Presărați tigăile cu făină de porumb. Puneți aluatul în Tigăi și presărați făină de porumb deasupra. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375.
Coaceți 35 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.