Pâine De Bere Cu Brânză Verde Din Chile
Pâinea de bere cu brânză verde din Chile este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 331 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți piper chile, făină în creștere, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Brânză Verde Chile Tigaie Pâine De Bere, Cheddar Chile Pâine De Bere, și Southwestern bere-aluat de pește cu sos tartar Chile Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Amestecați ardeii verzi și brânza împreună într-un blender până se omogenizează.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de chile, făina, zahărul și berea împreună într-un bol mare de amestecare până obțineți un aluat lipicios. Scoateți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când blatul se rumenesc și pâinea sună goală când este atinsă.