Pâine De Banane-Nuci Portocalii
Pâinea portocalie cu banane-nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 175 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz, Unt de nuci de banane cu penițe de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), și Pâine De Nuci De Banane Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un bici.
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 1 minut).
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați banana, coaja și sucul; bateți până se amestecă.
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică doar până când este umed. Se amestecă în nuci; lingura aluat într-un 8 1/2 x 4 1/2-inch pâine tigaie acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 5 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.