Pâine de banane cu whisky și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați whisky-ul și pâinea cu banane cu slănină. Această rețetă face 5 porții cu 1158 calorii, 14g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, extract de bananan, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Maple Whisky Banana Pâine, Whisky irlandez Soda pâine cu unt de whisky irlandez, și Bacon Unt De Arahide Banana Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați 5 mini tigăi cu spray de gătit.
Așezați bananele, extractul de vanilie, extractul de banane și lichiorul de miere de whisky în vasul de lucru al unui mixer de suport și amestecați bine.
Transferați amestecul de banane într-un bol. Bateți untul, zahărul, ouăle și picăturile de slănină într-un bol curat folosind mixerul până când amestecul de unt este pufos, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de banane în amestecul de unt.
Puneți feliile de slănină într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Amestecați slănina în ingrediente umede.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt pe o farfurie mare de hârtie și folosiți placa de hârtie ca pâlnie pentru a adăuga amestecul de făină la ingredientele umede din vasul mixerului; bateți până când aluatul este bine combinat.
Se toarnă aluatul în mini-tigăi pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei pâini iese curată sau cu firimituri umede, aproximativ 45 de minute.