Pâine Cu Stafide Cu Rom De Mere
Apple Rum Raisin pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, merele tarte, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Cu Stafide De Mere, Pâine Cu Stafide De Mere, și Pâine Rustică Cu Stafide De Mere.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375. Frecați interiorul unei tigaie de 8 x 8 inci cu unt, apoi acoperiți cu 1 lingură de făină, răsturnând și aruncând excesul. Într-o cratiță mică combinați stafidele și romul, puneți-le la foc mediu mic până când stafidele sunt pline, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare combinați restul de 2 căni de făină, scorțișoară, praf de copt și bicarbonat de sodiu și bateți pentru a combina. Aruncați ambele mere în amestec de făină și rezervați.
Într-un castron separat combinați uleiul, zahărul și ouăle și amestecați până se combină.
Adăugați stafide pline, apoi pliați ingredientele umede în ingrediente uscate cu o lingură de lemn până când sunt încorporate uniform.
Se transferă în tava de copt pregătită și se coace până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute.
Se servește cald cu unt moale.