Pâine cu nuci și banane
Ai nevoie de o garnitură fără gluten ? Pâinea cu nuci și banane ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 167 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zară, zahăr brun, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ pâine cu ciocolată cu banane și nuci , pâine cu nucă de cocos și nuci și pâine cu banane și nuci fără gluten Curious George's .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă unt și zahăr brun.
Adăugați ou; amestecati bine. Într-un castron mic, piurezi banana cu lapte de unt.
Combinați făinile, fulgii de cartofi, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de cremă alternativ cu amestecul de banane până se umezește. Încorporați nucile și fulgii de ciocolată.
Se toarnă într-un 5-3/4-in. x 3 inchi. x 2 inchi. tavă de pâine acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.