Blueberry cu susul în jos Banana Nut Pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine, Tort De Tigaie Cu Banane Caramelizate Cu Susul În Jos, și Zahăr brun pâine cu banane de afine cu unt de afine zahăr brun pâine cu banane de afine cu unt de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Bateți împreună uleiul de canola, apa, ouăle și albușul de ou. Se amestecă banana, apoi se adaugă 1 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Albușuri De Ou
Banane
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și semințele de in într-un castron separat. Se amestecă amestecul de banane în amestecul de făină. Îndoiți nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Semințe De In
Banane
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați afinele și 1/4 cană de zahăr într-un castron mic, apoi turnați în tigaia pregătită. Turnați cu grijă aluatul peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Fructe De Padure
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă. Când prăjitura este complet rece, rulați un cuțit între tort și marginea tigaiei. Țineți tigaia de tort pe o parte și atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei de blat pentru a o slăbi. Acoperiți tigaia pentru tort cu o farfurie sau un suport de răcire și inversați-o pentru a scoate tortul din tigaie și pe farfurie.