Pâine Cu Nuci De Banane Cu Amestec Rapid

Pâine Cu Nuci De Banane Cu Amestec Rapid
Pâine de nuci de banane Se amestecă rapid ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 467 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, banane, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bine. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz, și Pâine Rapidă Cu Nuci De Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 4x8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Amestecați oțetul de cidru și laptele împreună într-un bol mic; deoparte. Crema împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric. Bateți bananele feliate până se încorporează bine, apoi amestecați amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
BananeBanane
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se amestecă făina și bicarbonatul de sodiu până se combină, apoi se amestecă nucile și ouăle până se distribuie uniform. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Așezați tigăile pe o foaie de copt pentru o manipulare mai ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă. Înfășurați în folie de plastic și păstrați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista