Pâine Cu Nuci Cu Miere De Afine
Pâinea cu nuci de miere de afine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 419 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, Apa, mierea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 62 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine, Pâine de bere cu miere cu unt cu unt de miere, și Zahăr brun pâine cu banane de afine cu unt de afine zahăr brun pâine cu banane de afine cu unt de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie de pâine de 9 cm 5 cm (a mea a fost puțin mai mică) cu gătit adăugat cu făină spray.In într-un castron, amestecați împreună făina, scorțișoara, praful de copt și sarea. Set aside.In bolul unui mixer de stand sau într-un bol mare de amestecare folosind un mixer de mână, bateți untul și zahărul până devin cremoase. Bateți în coaja de lămâie și vanilie, apoi bateți în miere și apă. În acest moment, amestecul ar trebui să arate cam coagulat și ciudat. Continuați să bateți și să răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi bateți ouăle, unul câte unul până se amestecă. Cu mâna, adăugați treptat amestecul de făină amestecând până când este amestecat (dacă utilizați un mixer cu suport cu o paletă, puteți face acest lucru cu paleta setată la scăzut, dar nu aș sfătui să o faceți cu viteza redusă a unui mixer manual, deoarece s-ar putea să bateți din greșeală).Se amestecă nucile, apoi boabele congelate.
Se toarnă amestecul în tigaie și se coace pe raftul central timp de 70 de minute, protejând partea superioară cu folie în ultimele 20 de minute pentru a nu se rumeni prea mult.
Lăsați pâinea să se răcească câteva ore, apoi scoateți-o din tigaie și feliați-o.