Pâine Cu Lingură De Porumb
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 192 calorii. Dacă 41 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea cu lingură de porumb ar putea fi o extraordinară fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Un amestec de lapte, făină de porumb măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Lingură De Porumb, Pâine Cu Lingură De Porumb, și Pâine Cu Lingură De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Într-o cratiță mare, la foc mediu, aduceți 2 căni de lapte și porumb la fiert. Într-un castron mic, amestecați laptele rămas și făina de porumb.
Șoptind constant, adăugați încet amestecul în laptele care fierbe. Reduceți căldura și fierbeți ușor, amestecând frecvent, timp de 3 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul, cimbru, sare, piper și ouă.
Transferați într-o caserolă cu unt sau o tigaie din fontă.
Coaceți până devin aurii și setați, aproximativ 30 de minute.
Coaceți pâinea lingură și lăsați-o să se răcească. Se lasă deoparte la temperatura camerei până la 4 ore. Dacă doriți, încălziți într-un cuptor de 250 F timp de 30 de minute.