Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți scorțișoară măcinată, lapte, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine Lingură, Pâine Lingură, și Pâine Lingură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. aduceți laptele, untul și sarea la foc mic într-o cratiță medie. Reduceți căldura, amestecați treptat făina de porumb și fierbeți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Unt
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Cuptor
2
Se ia de pe foc; se amestecă în dovleac pur și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți gălbenușurile de ou, arpagicul, cimbru, scorțișoară, cayenne, ghimbir și nucșoară într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Scorțișoară
Piper Cayenne Măcinat
Arpagic
Ghimbir
Nucșoară
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Folosind un mixer electric, bateți albușurile într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Bateți 1/4 de albi în aluat, apoi pliați ușor în albii rămași. Răzuiți aluatul într-o tigaie de pâine de 9x5".
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bateti
7
Coaceți până când pâinea lingură este setată și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 30-40 de minute.