Pâine Cu Lingură De Dovleac
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți scorțișoară măcinată, lapte, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine Lingură, Pâine Lingură, și Pâine Lingură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. aduceți laptele, untul și sarea la foc mic într-o cratiță medie. Reduceți căldura, amestecați treptat făina de porumb și fierbeți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă în dovleac pur și simplu.
Bateți gălbenușurile de ou, arpagicul, cimbru, scorțișoară, cayenne, ghimbir și nucșoară într-un castron mare.
Bateți amestecul de făină de porumb.
Folosind un mixer electric, bateți albușurile într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Bateți 1/4 de albi în aluat, apoi pliați ușor în albii rămași. Răzuiți aluatul într-o tigaie de pâine de 9x5".
Coaceți până când pâinea lingură este setată și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 30-40 de minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.