Pâine cu ceapă cu brânză
Pâinea cu ceapă cu brânză este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. O porție conține 517 calorii, 23 g de proteine și 27 g de grăsimi. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, semințe de mac, brânză Monterey Jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pull-apart Cheesy Onion Bread, Pull-Apart Cheesy Onion Bread și Pull-Apart Cheesy Onion Bread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe lungime și pe lățime, într-un model curbat, fără a tăia crusta de jos. Introduceți brânză între tăieturi.
Combinați ceapa, untul și semințele de mac; se stropesc peste pâine.
Înfășurați în folie; se aseaza pe o tava de copt.
Se coace la 350° timp de 15 minute. Desfaceți; Coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.