Pâinea cu ceapă cu brânză este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. O porție conține 517 calorii, 23 g de proteine și 27 g de grăsimi. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, semințe de mac, brânză Monterey Jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pull-apart Cheesy Onion Bread, Pull-Apart Cheesy Onion Bread și Pull-Apart Cheesy Onion Bread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați pâinea pe lungime și pe lățime, într-un model curbat, fără a tăia crusta de jos. Introduceți brânză între tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Rotund Pâine Cu Aluat
1 Pâine Rotundă Fără Felii (1-1/2 Kg) Pâine Cu Aluat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Combinați ceapa, untul și semințele de mac; se stropesc peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere
3
Înfășurați în folie; se aseaza pe o tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
4
Se coace la 350° timp de 15 minute. Desfaceți; Coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.