Pâine Cu Ceai De Lămâie-Lime
Zară-Lime ceai pâine ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă servește 16. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 97 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de tei, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șerbet De Lapte De Lămâie De Afine, Biscuiți Ușor De Lime, și Batoane De Pâine Scurtă Cu Var De Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii de pâine de 8x4 sau 9x5 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit; ușor făină.
În castron mediu, amestecați făina, 3/4 cană zahăr, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un alt castron mediu, amestecați oul, Zara, uleiul, coaja de tei și 1 lingură de suc de lămâie cu lingura până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină și amestecați doar până se umezesc (vor rămâne niște bulgări).
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Între timp, într-un castron mic, amestecați restul de 2 linguri de suc de lămâie și 1 lingură de zahăr.
Periați amestecul de suc de lămâie deasupra pâinii calde. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 10 minute; scoateți pâinea din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Când se răcește complet, înfășurați în folie de plastic. Pâinea se servește cel mai bine a doua zi.