Pâinea de caise ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 187 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați caise, nuci, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Coacerea Pâinii: Pâine Cu Caise De Nucă, Pâine Cu Ceai De Caise, și Pâine Cu Nuci De Caise.
Instrucțiuni
1
Înmuiați caisele în apă caldă timp de 30 de minute. Între timp, într-un castron, smântână zahărul, untul și oul. Se amestecă sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Brânză Tallegio, Tocată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul cremos doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Bomboane Salvatoare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți bine caisele; se adaugă în aluat cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Se toarnă într-un 9-in uns. x 5-în. tigaie de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Se coace la 350 de minute sau la 55 de minute până se fac testele de pâine. Răciți 10 minute în tigaie înainte de a le scoate pe un suport de sârmă.