Pâine Cu Budincă De Prune
Această rețetă face 12 porții cu 208 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă 36 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea cu budincă de prune ar putea fi un super fără lactate rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână pâine de curmale și amestec de brioșe, ghimbir măcinat, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Budinca De Prune, și Budincă de prune și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia cu arc de 8 sau 9 inci. În vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, așezați prunele. Acoperi; proces până la omogenizare.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul rapid de pâine, prunele curățate, 1/2 cană rezervată lichid de prune, ghimbir, scorțișoară, nucșoară, ulei și ou doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți partea din tigaie. Se răcește 25 de minute.