Pâine Cu Budincă Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea cu budincă de unt. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 357 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant de butterscotch, chipsuri de ciocolată, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Butterscotch, Butterscotch-Budincă De Pâine Pecan, și Budincă de pâine Pecan, Bourbon și Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și ungeți liberal o tigaie medie.
Combinați laptele de soia și oțetul și lăsați amestecul să stea câteva minute pentru a se coagula. Folosiți suportul sau mixerul de mână pentru a-l amesteca cu viteză mare, până când devine frumos și spumos. Apoi adăugați zahărul și uleiul, amestecând din nou la combine.In un castron separat, cerne împreună făină, amestec budinca, bicarbonat de sodiu și praf, și sare. Încorporați încet aceste ingrediente uscate în umed, oprindu-vă astfel încât mixerul să poată procesa Totul. În cele din urmă, aruncați chipsurile de ciocolată și amestecați pentru a distribui.
Turnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 45 – 50 de minute, până când se rumenesc la exterior și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați pâinea să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a o muta într-un suport de răcire. Oricât de tentant ar fi, încercați să rezistați tăierii până când s-a răcit complet și folosiți un cuțit zimțat!Scurt prăjită la doar abia re-topi chips-uri și cald o felie groasă prin, există puține alte Mic dejun (sau prânzuri, sau gustări, sau deserturi), care pot compara.