Pâine Cu Brânză Beată
Pâinea cu brânză beată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână baguette, piper, gruyincrumroyre și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Maimuță Beată, Budincă De Pâine Beată Cu Sos Amaretto, și Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați pâinea într-o tigaie rezistentă la cuptor cu unt, un vas de copt pătrat de 9 inci sau o caserolă. Împrăștiați ceapa și șunca peste pâine.
Se toarnă vinul peste ceapă și șuncă și se presară cu piper și Gruyre.
Coaceți până când brânza s-a topit și a început să se rumenească la margini, aproximativ 20 de minute. Lingură pe farfurii individuale.Bacsis: dacă nu aveți Gruyre, puteți înlocui Swiss, Monterey Jack, fontina sau cheddar alb.