Pâinea cu banane condimentată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 384 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 344 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți cuișoare măcinate, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pâine Cu Banane Condimentată, Pâine De Banane Condimentată Cu Comandă Rapidă, și Pâine Cu Banane Condimentată Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8x3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Bateți împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Puneți bananele, ouăle, zahărul, scorțișoara, sarea, nucșoara și cuișoarele împreună într-un castron mare cu o furculiță până se combină bine. Se amestecă untul topit și extractul de vanilie, apoi se pliază în amestecul de făină până se formează un aluat și nu rămân bulgări uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Scorțișoară
Banane
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă în cratițele pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se scoate din tigaie și se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă.