Pâine Cu ALAC Cu Miere
Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, miere, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine Cu ALAC, Miere Și Nucă, Pâine Cu ALAC, și Pâine Speltă Bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat, combinați făina, sarea și drojdia. Întoarceți mașina la mediu scăzut, adăugați apa și mierea și amestecați până când făina este umezită, aproximativ 2 minute, răzuind partea laterală a vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Măriți viteza la mediu și frământați până se formează un aluat rigid, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și formați-o într-o bilă. Puneți aluatul într-un castron bine făinat, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 450 și pulverizați o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu spray de gătit cu legume. Răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și loviți-l ușor. Îndoiți aluatul într-o pâine, înfășurând părțile laterale și ciupind cusăturile.
Transferați aluatul în tigaia cu pâine, cu cusătura în jos. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați folia de plastic și pudrați ușor aluatul cu făină. Folosind o lamă de ras sau un cuțit ascuțit, faceți o tăietură superficială pe lungime în centrul pâinii.
Coaceți aproximativ 35 de minute, până când pâinea crește, aurie deasupra și un termometru citit instantaneu introdus în centrul pâinii citește 18
Lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi răsturnați-o pe un suport pentru a se răci complet înainte de servire.