Pâine Consistentă Cu Stafide

Pâine Consistentă Cu Stafide
Pâinea consistentă cu stafide ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 152 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de făină, stafide, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine cu stafide pentru iubitorii de stafide, Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, și Pâine de stafide cu scorțișoară fără Gluten pentru mașina de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați laptele, untul, mierea, sarea, scorțișoara, ouăle și făina integrală de grâu. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
AluatAluat
MiereMiere
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; se presară stafide și se frământă. Împărțiți în jumătate. Formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
AluatAluat
PunchPunch
5
Așezați în două unse 9-in. x 5-în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Bateți albușul de ou și apa rece; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ApăApă
7
Coaceți la 375 de minute pentru 35-40 de minute sau până când se rumenesc și pâinea sună goală când este bătută. Acoperiți ușor cu folie dacă partea superioară se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista