Pâine Clasică Cu Banane
Pâinea clasică cu banane este o vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 184 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 16%. Încercați Pâine Clasică Cu Banane, Pâine clasică cu banane, și Pâine Clasică Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un tel.
Așezați zahărul și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 1 minut).
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați banana, iaurtul și vanilia; bate până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică până când este umed. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 1/2 x 4 1/2 inch acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Upgrade-uri copil-Friendly: Upgrade-l 1Marble. Se amestecă 1 cană de aluat și 1/2 cană de chipsuri de ciocolată semidulce topite împreună într-un castron mic. Puneți aluatul simplu în tigaie, alternând cu bucăți de aluat de ciocolată. Trageți un cuțit prin aluat pentru a se învârti.
Coaceți conform instrucțiunilor.Upgrade-l 2berry. Îndoiți 1 cană de afine proaspete în aluat.
Coaceți conform instrucțiunilor.Upgrade -16°ranceză-toast-l.
Tăiați pâinea în felii de 3/4 inch. Prăjiți până când sunt ușor crocante pe ambele părți.
Bateți împreună 2 ouă, 2 lingurițe. lapte, scorțișoară măcinată și nucșoară după gust, precum și un vârf de sare într-un castron puțin adânc. Înmuiați pâinea în amestec, lăsați excesul să se scurgă, apoi prăjiți, întorcându-vă o dată, într-o tigaie antiaderentă ușor acoperită cu ulei vegetal la foc mediu-mare.Upgrade 4Chocolate-cip-l. Îndoiți 1 cană de chipsuri de ciocolată neagră în aluat.
Coaceți conform instrucțiunilor.Upgrade 5streusel-l.
Combinați 2 Linguri. ovăz laminat, 2 linguri. făină, 1 lingură. zahăr brun, 1 lingură. unt, topit și 1/4 linguriță. nucșoară măcinată într-un castron mediu. Împărțiți aluatul între 12 căni de brioșe căptușite cu hârtie. Sus cu streusel.
Coaceți la 177° până când ați terminat, aproximativ 25 de minute.