Pâine Clasică Cu Banane
Pâinea clasică cu banane este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine Clasică Cu Banane, Pâine Clasică Cu Banane, și Pâine Clasică Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați banane, smântână și ouă; se amestecă bine.
Adăugați ingrediente uscate combinate; se amestecă doar până se umezește. Se amestecă nucile.
Se toarnă în tigaie unsă și făinată de 9x5 inci.
Coaceți 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet înainte de feliere pentru a servi. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.