Pâine Cheddar Jalape8oro
Această rețetă servește 8. O porție conține 182 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, cheddar grosier, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pâine Cheddar Jalapeno, Pâine Cu Covrig Cheddar Jalapeno, și Pâine Cu Brânză Cheddar Jalapeno.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și 1 lingură de apă caldă într-un castron mic; lăsați amestecul să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se amestecă făina, sarea, uleiul, amestecul de drojdie și restul de 1 3/4 căni de apă caldă într-un castron de mixer la viteză mică până se formează un aluat moale. Măriți viteza la mediu-mare și bateți încă 3 minute.
Se adaugă jalapeincormaro, 1 1/2 căni Cheddar și 1/2 cană Parmigiano-Reggiano și se amestecă până se combină.
Răzuiți aluatul pe partea bolului (de jur împrejur) în centru, apoi presărați ușor cu făină. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat (nu o cârpă de pământ) pentru a împiedica formarea unei cruste și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până la dublarea în vrac, 2 până la 2 1/2 ore. (Alternativ, lăsați aluatul să crească în castron în frigider 8 până la 12 ore.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și formați ușor într-un dreptunghi de aproximativ 11 x 8 inci cu mâinile făinoase.
Îndoiți aluatul în treimi (ca o literă) cu mâinile făinoase (aluatul va fi lipicios), apăsând de-a lungul cusăturii fiecărei pliuri pentru a sigila.
Puneți aluatul, cu cusătura în jos, într - o tigaie unsă de 9 pe 5 inci. Acoperiți tigaia cu același prosop de bucătărie curat și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când aluatul umple complet tigaia și se ridică ușor deasupra acesteia, 1 până la 1 1/4 ore.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți pâinea cu ou, apoi presărați restul de 2 linguri Cheddar și restul de 1/4 cană Parmigiano-Reggiano în centrul pâinii.
Coaceți până când pâinea este aurie și sună goală când este bătută pe fund, 50 de minute până la 1 oră. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi pâinea, apoi scoateți-o din tigaie pentru a testa coacerea.
Întoarceți pâinea (nu în tigaie) la cuptor și întoarceți-o pe o parte, apoi coaceți încă 10 minute până la crusta crocantă. Se răcește complet pe un raft, aproximativ 1 1/2 ore.