Pâine albă de bază fără mașină de pâine
Dacă 11 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea albă de bază fără o mașină de pâine ar putea fi o extraordinară fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 42 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, zahăr granulat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Albă De Bază (Pentru Mașina De Pâine), Cea mai bună pâine albă în mașina de pâine, și Pâine Albă De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cană de măsurare a lichidului pentru microunde, combinați apa, laptele și untul. Cuptorul cu microunde timp de 1 minut, apoi lipiți un termometru în amestec. Ar trebui să fie aproximativ 125 de grade sau mai cald. Dacă este mai fierbinte, lăsați-l să se răcească la aproximativ 125 degrees.In vasul unui mixer de stand, combinați 1 cană de făină, zahăr, sare și drojdie. Adăugați treptat amestecul lichid de 125 de grade în amestecul de făină și amestecați bine.
Adăugați făina rămasă câte 1 cană până când aveți un aluat care nu este prea uscat și nici prea lipicios.Atașați cârligul de aluat la mixer și frământați cu mixerul timp de aproximativ 8 minute sau până când aluatul este neted și elastic.Frecați un al doilea bol cu unt.
Puneți aluatul în vasul uns, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră. Apăsați-l în jos și bateți-l într-un dreptunghi.
Rulați într-un cilindru și puneți cilindrul într-o tigaie de pâine unsă și făinată de 8 cm de 4 cm.
Puneți tigaia într-un loc cald și lăsați-o să crească timp de 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când pâinea este rumenită și se simte goală când este bătută.
Lăsați să se răcească complet, apoi scoateți din tigaie și feliați.