Pâine Albă Cu Panglică Albastră

Pâine Albă Cu Panglică Albastră
Pâinea albă cu panglică albastră necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 345 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr, apă caldă, scurtare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Pâine De Secară Cu Panglică Albastră, Gogoși Cu Panglică Albastră, și Pâine De Carne Cu Panglică Albastră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu laptele evaporat, 1/4 cană de apă, scurtarea, mierea, sarea și 2 căni de făină. Se amestecă bine pentru a se combina. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Rulați fiecare jumătate și rulați în forme de pâine, etanșând cusăturile prin ciupire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Așezați în tigăi de pâine cu unt de 9x5 inch. Ungeți blaturile fiecărei pâini cu unt topit; acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Lăsați să crească în zona caldă până se dublează, aproximativ 30 de minute.
8
Așezați o tigaie mică cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Descoperiți pâinile și coaceți până când blaturile se rumenesc, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Ungeți untul pe cruste cât este cald. Feliați când este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista