Pâinea albă cu panglică albastră necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 345 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr, apă caldă, scurtare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Pâine De Secară Cu Panglică Albastră, Gogoși Cu Panglică Albastră, și Pâine De Carne Cu Panglică Albastră.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu laptele evaporat, 1/4 cană de apă, scurtarea, mierea, sarea și 2 căni de făină. Se amestecă bine pentru a se combina. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Scurtarea
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Apă
Drojdie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
5
Rulați fiecare jumătate și rulați în forme de pâine, etanșând cusăturile prin ciupire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Așezați în tigăi de pâine cu unt de 9x5 inch. Ungeți blaturile fiecărei pâini cu unt topit; acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Lăsați să crească în zona caldă până se dublează, aproximativ 30 de minute.
8
Așezați o tigaie mică cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Descoperiți pâinile și coaceți până când blaturile se rumenesc, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Ungeți untul pe cruste cât este cald. Feliați când este rece.