Pungi De Cartofi
Pungile de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 262 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, oregano, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Pungi Pentru Pizza, Pungi Cu Fructe De Piatră, și Pungi De Pere De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați patru foi de 8x12 inch folie de aluminiu.
Feliați fiecare cartof în felii de 1/4 inch și așezați într-un mod suprapus în 2 coloane pe fiecare foaie de folie de aluminiu.
Puneți mai multe inele de ceapă deasupra cartofilor.
Se amestecă oregano, pătrunjel, busuioc, sare și piper; se presară după gust peste ceapă și cartof. Se acoperă cu 1 lingură de unt.
Creați punga luând părțile lungi ale foliei de aluminiu și uniți-vă în partea de sus și pliați în jos. Capetele se îndoaie.
Așezați pe o foaie de biscuiți și coaceți aproximativ 30 de minute sau gătiți pe un grătar la foc mediu-mare.