Pumpkin-Maple Cr Amperculme Caramel

Pumpkin-Maple Cr Amperculme Caramel
Pumpkin-Maple Cr Ampermalme Caramel este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 223 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți dovleac, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gatiti cartea: Maple Cr caramel de caramel, Maple Pumpkin Pots de Creme, și Dovleac Maple Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Continuați să gătiți până devin aurii (aproximativ 4 minute). Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit, înclinând rapid fiecare cană până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți zahărul brun, siropul și ouăle într-un castron mediu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SiropSirop
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați dovleacul și următoarele 5 ingrediente (dovleac prin lapte evaporat), amestecând până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
CremăCremă
DovleacDovleac
5
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
9
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
10
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
11
Garnisiți cu nucșoară proaspăt rasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista