Pumpkin-Maple Cr Ampermalme Caramel este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 223 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți dovleac, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gatiti cartea: Maple Cr caramel de caramel, Maple Pumpkin Pots de Creme, și Dovleac Maple Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Continuați să gătiți până devin aurii (aproximativ 4 minute). Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit, înclinând rapid fiecare cană până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu Sos
3
Bateți zahărul brun, siropul și ouăle într-un castron mediu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați dovleacul și următoarele 5 ingrediente (dovleac prin lapte evaporat), amestecând până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Cremă
Dovleac
5
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
7
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
9
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
10
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.