Pumpkin-Maple Cr Amperculme Caramel
Pumpkin-Maple Cr Ampermalme Caramel este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 223 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți dovleac, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gatiti cartea: Maple Cr caramel de caramel, Maple Pumpkin Pots de Creme, și Dovleac Maple Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Continuați să gătiți până devin aurii (aproximativ 4 minute). Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit, înclinând rapid fiecare cană până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupei. Pune deoparte.
Bateți zahărul brun, siropul și ouăle într-un castron mediu cu un tel.
Adăugați dovleacul și următoarele 5 ingrediente (dovleac prin lapte evaporat), amestecând până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.
Garnisiți cu nucșoară proaspăt rasă, dacă doriți.