Pumpkin Biscotti
Reteta Biscotti de dovleac ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 15 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 141 calorii. 2620 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, sare, nucșoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pumpkin Pie Biscotti, Pumpkin Biscotti, și Pumpkin Pie Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Cerneți împreună făina, sarea, zahărul, praful de copt și condimentele într-un castron mare.2 într-un alt castron, amestecați ouăle, dovleacul pur și extractul de vanilie.
Se toarnă amestecul de dovleac în amestecul de făină. Dați-i un amestec dur pentru a încorpora în general ingredientele, aluatul va fi sfărâmicios.3 făinați-vă mâinile și o suprafață curată a bucătăriei și frământați ușor aluatul. Ungeți ușor o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament. Formați aluatul într-un buștean mare, aproximativ aproximativ 15-20 inci pe 6-7 inci. Pâinile ar trebui să fie relativ plate, cu o înălțime de doar aproximativ 1/2 inch.
Coaceți timp de 22-30 de minute la 350 F, până când centrul este ferm la atingere. (Simțiți-vă liber să formați și două bușteni mai mici pentru biscotti drăguți cu două mușcături; doar tăiați timpul de coacere la 18-24 de minute.)4
Lăsați biscotti să se răcească timp de 15 minute și apoi folosind un cuțit zimțat tăiat în bucăți de 1 inch lățime. Întoarceți cuptorul la 300 F și coaceți încă 15-20 de minute. Se răcește complet.Biscotti poate fi încă puțin umed și mestecat, așa că, dacă îl preferați crocant, lăsați-l să stea descoperit peste noapte într-un spațiu uscat.