Pumnul Funky al lui Marky Mark

Pumnul Funky al lui Marky Mark
Marky Mark ' s Funky Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $2.1 pe portie. O porție conține 238 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rom smith & cross, novo Fogo aged cacha arkula, siropul de fructe de pasiune al lui BG reynolds și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Maimuță Funky, Salată De Fructe Funky, și Muesli Bircher Funky.

Instrucțiuni

1
Combinați cacha arkulva, romul, siropul de fructe de pasiune, sucul de lămâie și amarul într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită până se răcește bine, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Miere De CitriceMiere De Citrice
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2
Se strecoară în pahar de servire umplut cu gheață, se rade nucșoară Generos deasupra și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista