Pumn de petale de zmeură și rose4

Pumn de petale de zmeură și rose4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați pumnul cu petale de zmeură și trandafir. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 64 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, sirop de petale de trandafir, cuburi de gheață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sorbet Cu Petale De Trandafir, Miere De Petale De Trandafir, și Granola Cu Petale De Trandafir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sucul și apa de sodă într-un castron mare de pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
SucSuc
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Amestecați treptat siropul, gustând regulat până ajungeți la dulceața și parfumul dorit. Dați la frigider până când este timpul să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
3
Chiar înainte de servire, amestecați gheața și împrăștiați zmeura și florile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
GheațăGheață
1
Găsiți sirop de petale de trandafir la magazinele alimentare etnice (sau online la Kalustyans)—este un lichid de culoare roșu intens servit în mod obișnuit în estul Mediteranei. Pentru băuturi rapide, amestecați-l cu sifon sau lapte. Asigurați-vă că nu confundați acest sirop cu apă de trandafiri. Dacă aveți de gând să utilizați flori pentru decorare în pumn, asigurați-vă că acestea sunt comestibile și nu sunt tratate cu pesticide. Majoritatea magazinelor de produse bune vor stoca crizanteme și orhidee—ambele sunt bune pentru alimentele dulci. Violetele comestibile și trandafirii roz pot fi găsiți în unele florării sau pe piețele fermierilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
StocStoc
LapteLapte

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate41
Revista