Pumn De Livadă De Mere

Pumn De Livadă De Mere
Apple Orchard Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 155 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. Această rețetă de la Allrecetes are 383 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, suc de mere, bere de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Livadă De Mere, Salată De Livadă De Mere, și Desert De Livadă De Mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați sucul de mere, concentratul de suc de afine și sucul de portocale. Se amestecă până se dizolvă, apoi se toarnă încet în ginger ale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AfineConcentrat De Suc De Afine
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De MereSuc De Mere
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați subțire mărul vertical, formând felii întregi de mere. Float felii de mere pe partea de sus a pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PunchPunch

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista