Pulpe și coapse de pui spaniole cu măsline și capere
Picioarele și coapsele de pui spaniole cu măsline și capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 847 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, măsline, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Food.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pulpe De Pui Fierte Cu Roșii, Capere, Hamsii Și Măsline, Pulpe de pui prăjite în stil grecesc, cartofi și capere, și Pulpe și picioare de pui fierte cu roșii.
Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Vina Herminia Tempranillo cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.