Pulpe de Rață Friptă Cu Sos De Vin Roșu

Pulpe de Rață Friptă Cu Sos De Vin Roșu
Rețeta Pulpe de rață friptă cu sos de vin roșu poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD per porție. O porție conține 481 de calorii, 47 g de proteine și 20 g de grăsimi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de pudră cu cinci condimente, vin roșu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Pulpele de rață friptă cu sos de vin roșu, piepții de rață prăjiți cu sos de vin roșu și kumquats confiate și piepții de rață prăjiți cu sos de vin roșu și kumquats confiate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Răspândiți crenguțele de rozmarin și cățeii de usturoi într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați pulpele de rață deasupra rozmarinului și stropiți cu sare și pudră de cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Între timp, aduceți vinul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-înalt. Se amestecă jeleul de coacăze până se dizolvă. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 5 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
După ce rața s-a fiert 1 oră, se toarnă și se aruncă grăsimea acumulată în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se toarnă sosul de vin peste pulpele de rață și se mai coace 15 minute până când rața este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
RațăRață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista